Translate

12 Aralık 2013 Perşembe

RIMMEL LONDON Glam' Eyes Day 2 Night Mascara


      Karlı bir günden herkese merhaba... Karşımda lapa lapa yağan kar, yanımda çayım ve laptopum.. keyfime diyecek yok. Tabi bu soğukta sokakta yaşayanlara Allah kolaylık versin. Böyle birini gördüğümüzde lütfen gerekli numaraları arayalım diyip konumuza başlayalım.
      Bugün Rimmel London 'dan kullandığım bir mascara hakkında düşüncelerimi paylaşacağım.

       Maskaranın özelliği ikisi bir arada olması; uzun ve dolgun kirpikler. İki farklı fırça seçeneği bulunuyor. İlk fırça uzun bir kirpiğe sahip olmanızı sağlıyor. Gündüz fırçası olarak adlandırılıyor. Gün boyunca kirpiklerinizi uzun gösteriyor. Diğer ise volume fırçası. Buda gece fırçası olarak adlandırılıyor. Rimmel London'a göre gece fırçası sizi partiye hazırlıyor. Gözalıcı kirpiklere sahip oluyorsunuz ve 15 kata kadar dolgunluk veriyor.
       
      En üstteki fırçasını incelediğimizde kirpikleri çok güzel ayırıyor ve uzunluk veriyor fakat denildiği gibi upuzun durumu yok. 
       

     Dolgunluk veren fırçasına baktığımızda memnun kaldım. Fakat istediğim dolgunluğa ulaşmak için tek sefer sürüş yeterli olmuyor. Kirpiklerim biraz seyrek ve kısadır. İki fırçayı uyguladığım zaman benim için yeterli oluyor. Ama volume fırçasının daha dolgun olması tercihimdir. Daha güzel bir görünüm elde ediliyor. 
       
      Bir diğer yönlerine baktığımızda mascaranın dayanıklılığı uzun sürüyor. Akma gibi bir problem oluşturmuyor. Kirpiklerinizde topaklanma olmuyor. Uzunluk veren fırçası alt kirpiğinizi güzel ortaya çıkarıyor ve ayırıyor.
      Ve her zamanki gibi Rimmel London'a özgü olarak kalitesine göre fiyatı çok iyi. Watsons mağazalarından satın alabilirsiniz. Maalesef en son gittiğimde bulamadım .Ama geleceği söylendi. Koyu siyah ve kahve siyah renk seçenekleriyle satılıyor

2 yorum: